Kerék

Kerék – Wikipédia

Poliuretán kerekek és görgők Kerék poliuretán futófelületű kerekek és görgők Forgóvillás görgők és fixvillás görgők PU futófelületű kerekekkel fröccsöntött, termoplasztikus elasztomerből, rendkívül kopásállók és csekély a gördülési ellenállásuk.

A PU kerekek futófelülete nagyon magas kémiai ellenállósággal rendelkezik sokféle agre Tovább az online katalógushoz Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Softhane® öntött poliuretán futófelülettel Nagy teherbírású görgők és nagy teherbírású kerekek zöld színű, öntött poliuretán elasztomerből, 75 ° Shore A keménységű.

kerék méregtelenítő cseppek a parazitáktól

A vastag, elasztikus Blickle Softhane® futófelület nagyon magas szállítási kényelmet biztosít. Tovább az online katalógushoz Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Extrathane® öntött poliuretán futófelülettel Nagy teherbírású görgők és nagy teherbírású kerekek világosbarna színű, öntött poliuretán elasztomerből, 92 ° Shore A keménységű.

A Blickle Extrathane® kerék kiváló vágás- és továbbszakadás-álló, és ezenfelül nagyon kopásálló.

kerék mit jelent a pozitív hpv vírus

Tovább az online katalógushoz Nagy teherbírású kerekek és görgők Blickle Besthane® Soft öntött poliuretán futófelülettel Nagy teherbírású kerék és nagy teherbírású kerekek kerék poliuretánból. Kerék alacsony gördülési ellenálláshoz a 75° Shore A keménységű Blickle Besthane® Soft alkalmas, nagyon magas dinamikus teherbíráshoz pedig a 92° Shore A keménységű Blickle Besthan.

kerék a papilloma megszáradt

Fontos információk